Sungurlu’da alacak meselesinden çıktığı iddia edilen kavgada 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Y.A. ve oğlu M.A. önceden aralarında alacak meselesi yüzünden husumet bulunduğu iddia edilen AA, babası Ö.A ve oğlu S.A ile Çorum Caddesi üzerinde bulunan Özel İdare binası önünde karşılaştılar.
Taraflar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Y.A ve oğlu M.A yanlarında bulunan tabanca ve bıçakla AA, Ö.A ve S.A’ya saldırdılar. A.A, babası Ö.A ve oğlu S.A. vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandılar. Olay esnasında 1 el ateş alan silahtan yaralanan olmadığı öğrenildi.
Olay yerinden kaçan Y.A ve oğlu M.A ruhsatlı tabanca ve bıçakla birlikte polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındılar. Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.
YORUMLAR