ASFALT SERİMİNE HAFTA SONU BAŞLANACAK

SUNGURLU - Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere'nin talimatları ile başlatılan asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler Necmettin Erbakan Caddesinde asfalt çalışmalarında freze işlemine devam ediyor.

Freze işleminin ardından hafta sonuna doğru sıcak asfalt serimine başlanacak ve ilçe de uzun yıllar sonra şehir merkezindeki yollar sıcak asfalta kavuşmuş olacak.

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere’nin talimatı ile geçtiğimiz yıllarda alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan sonrasında ise beton dolgu ile üzeri kapatılan ana caddelerde sıcak asfalt çalışmaları başlatılmıştı. Yeni serilecek olan asfaltın daha uzun ömürlü olması adına mevcut asfalt 3 cm kazınıyor ve sonrasında ise sıcak asfalt döküm çalışmaları yapılacak. Yaklaşık olarak 20 gün içerisinde tamamlanması planlanan asfaltlama çalışmaları sonrası Alparslan Türkeş Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Lise Caddesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi ile TOKİ’ye kadar olan kısım çizgileriyle birlikte yapılarak halkın kullanımına sunulacak.