BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI: "AĞAÇLARA ZARAR VERİLDİ"

SUNGURLU - Sungurlu Belediyesinden yapılan açıklamada, bu yıl şehir merkezine dikilen ağaçlara zarar verildiği bildirildi. Vatandaşların ağaçlara sahip çıkmaları ve korumaları önemle vurgulandı.

Yapılan açıklama da şu ifadeler kullanıldı, “Ağaçlarımıza sahip çıkalım. Daha yeşil bir Sungurlu adına Şehir merkezimizde dikimini yapmış olduğumuz ova akçaağaç ve süs armudu ağaçları şehrimize hem nefes olacak hem de güzel bir görüntü olacak.

Ancak fotoğrafta da görüldüğü üzere kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildiği görülmektedir. Gerek milli servet olması açısından gerekse de yaşanabilir bir geleceğe ulaşmak adına çok büyük önem arz etmektedir. Siz değerli hemşehrilerimizden ağaçlarımıza sahip çıkmanızı destek rica ediyoruz. Unutmayalım Sungurlu bizim evimiz, ağaçlar ise geleceğimizdir.”