EFELER GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

SUNGURLU - Bu sezon lige fırtına gibi giren Sungurlu Belediyespor Voleybol Takımı Efeler, grubun beşinci maçında Ankara deplasmanına gidiyor.

Sungurlu Belediyespor Voleybol Takımı, ilk 4 maçta Türkiye 2. Erkekler Voleybol Ligi 3. Grupta fırtına gibi esti. Efeler, ilk maçta deplasmanda Yedidağ Spor’u 3-2, ikinci maçta Anadolu Şahin Spor’u 3-0, üçüncü maçta 1921 Ordu Spor’u 3-1 ve dördüncü maçta ise Maliye Voleybol’u 3-0 yenerek lige ağırlığını koymayı başardı. 11 puanla grupta 2. sırada yer alan temsilcimiz bu hafta Pazar günü Ankara Selim Sırrı Tarcan Zeren Voleybol Salonunda saat 11.00’da Ankara Barosu ile karşılaşacak. Sungurlu’nun Efelerinde hedef galibiyet serisini sürdürmek.

Tecrübeli Antrenör Mustafa Özdemir’in çalıştırdığı Sungurlu Belediyespor Voleybol Takımı, her geçen hafta daha iyi bir performans sergileyerek ligin favori takımlarından biri haline geldi. Takımın hücumda etkili oyun kurucuları ve bloklardaki başarısı dikkat çekerken, oyuncuların uyumu ve sergiledikleri disiplinli oyun, galibiyetlerde büyük rol oynuyor.