Eğitim Spor, belediye kulüplerine karşı mücadele edecek

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 2016-2017 faaliyet programında yer alan ve 2. Lige terfi maçları olan Bölgesel Lig maçları bu hafta oynanacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 2016-2017 faaliyet programında yer alan ve 2. Lige terfi maçları olan Bölgesel Lig maçları bu hafta oynanacak.

Sungurlu Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fırat Arslan, kendi imkanları ile turnuvaya katıldıklarını belirterek, Sungurlu Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü’nün kız ve erkek takımlarında rakiplerine karşı mücadele edeceğini kaydetti.

Kulüp Başkanı Fırat Arslan, “Bölgesel Lig turnuvalarında erkek takımımız Çorum'da yapılacak olan maçlarda belediye spor kulüplerine karşı sahaya inerken, kulübümüzün alt yapısını oluşturan kız takımımız ise Sungurlu Mahmut Atalay Kapalı Spor Salonu'nda güçlü rakipleri ile karşılaşacak.” dedi.

9 Şubat akşamında yapılacak teknik toplantıda maç fikstürü ve maç saatlerinin belli olacağını ifade eden Arslan,  “Bayan ve erkek takımlarımızın ayrı yerlerde maç yapacak olması kulübümüz adına zorluk derecesini biraz daha artırsa da iyi planlanmış fikstür ile çocuklarımızın mağdur olmayacağını düşünüyor ve olmaması için de çaba göstereceğimizi belirtiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Her fırsatta alt yapının önemine dikkat çektiklerini vurgulayan Fırat Arslan şöyle devam etti: “Eğitim Spor, alanında deneyimli antrenörlerle alt yapıda kalıcı başarılar elde etmek ve bu başarıları taçlandırmak için amatör bir ruhla imkanları zorlayarak çalışmalarına devam ediyor. Sponsor ve kurumsal destek bulamıyoruz. Sıkıntı ve imkansızlıklarla dolu olan bu zorlu süreçte çocuklarımız ve onların spor aracılığı ile elde edecekleri kazanımları için karşılaştığımız her türlü zorluğa rağmen çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yapılacak olan turnuvada takımlarımızın başarılı sonuçlar elde edeceklerine inanıyoruz. Sungurlu Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü olarak turnuva boyunca 2. Lig için mücadele edecek olan diğer takımlara da başarılar diliyoruz. Amatör ruhun üst düzeyde olan takımımızı desteklemek için Sungurlu halkına çağrıda bulunuyoruz.”                                                                         

BAYAN 10.GRUP  -ÇORUM (SUNGURLU)

ÇORUM SUNGURLU BELEDİYESİ

ÇORUM VOLEYBOL

 ÇORUM BEDEN EĞT.ÖĞT.

ÇORUM SUNGURLU EĞİTİM SPOR

ERKEK  6.GRUP  - ÇORUM  

ÇORUM SUNGURLU BELEDİYESİ

ÇORUM BELEDİYESİ

ÇORUM SUNGURLU EĞİTİM GENÇLİK SPOR

YOZGAT ÇEKEREK BELEDİYESİ