"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin gölgesi kadar yakınındayız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, 'İlçe yönetimi olarak genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin bir adım arkasında, gölgesi kadar yakınında, nefesi kadar uzağındayız.' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, “İlçe yönetimi olarak genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin bir adım arkasında, gölgesi kadar yakınında, nefesi kadar uzağındayız.” dedi.

Devlet Bahçeli’nin, MHP Eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş’ten sonra milliyetçilerin otağını şer odaklarına teslim etmediğini vurgulayan Şahin, “Genel Başkanımız varlığını Ülkü davasına adamış, yiğitliğiyle, mertliğiyle, dürüstlüğü ve milli duruşu ile bizleri hiçbir zaman ne utandırmış nede yarım bırakmıştır.” diye konuştu.

Türk dünyasının gırtlağına bıçağı dayamak isteyenlerin,  genel başkan değişmeli oyununu yıllardır oynadığını ve tezgahlarının başlarına geçtiğini belirten Şahin, “Kıymetli dava arkadaşlarımız oynanan oyunun farkına varınız. Yıllardır süre gelen genel başkan değişmeli polemiği ile camiamızın geleneği saygı ve edebi ile oynanmaktadır. Hesabı olanların maneviyattan uzak, çıkar peşinde koşanların, beynini çirkin kapitalistlere satmış devekuşlarının Maocuların, Lenincilerin, FETÖ’cülerin, Din istismarcılarının vatan ve millet düşmanlarının esir alamadığı sendelettiği ama yıkamadığı ete kemiğe bürünmüş adam gibi bir adamın bir nefes uzağında gölgesi kadar yakınında durmak biz TÜRK milliyetçilerinin asli görevidir.” ifadelerini kullandı.

“Genel başkanımızın milli hassasiyetlerini vatan millet sevdasını maneviyat dünyasını sorgulamak kimsenin haddine değildir” diyen Şahin söyle devam etti. “Sayın Bahçeli'nin vatanın bekası için iğne deliği kadar hata yapmayacağını hepimiz biliyor, aldığı kararlara saygı ve hürmet duyuyoruz. Sungurlu İlçe Teşkilatı olarak genel başkanımızın her daim yanında ve emrindeyiz.”