"Genel Merkez olarak Sungurlu'nun yanındayız"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Sungurlu'da milletvekillerinin gayet iyi çalıştığını belirterek, 'Genel Merkez olarak Sungurlu'nun yanındayız' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Sungurlu’da milletvekillerinin gayet iyi çalıştığını belirterek, “Genel Merkez olarak Sungurlu’nun yanındayız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere dün Çorum’a geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar’ı Sungurlu Mavi Ocak tesislerinde AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Bölge Koordinatörü Recep Yıldırım ile AK Parti Sungurlu İlçe teşkilatı karşıladı.

Partililerle kahvaltı yapan Nükhet Hotar, Sungurlu’nun eksikleri ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Sungurlu’nun güzel bir ilçe, konumunun da çok iyi olduğunu ifade eden Nükhet Hotar, "Milletvekillerimiz gayet iyi çalışıyor, devam eden projeler var. Biz Genel Merkez olarak destek veriyoruz. Sungurlu’nun yanındayız.” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, kahvaltının ardından AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Çorum’a hareket etti.

(Adem İncel)