Gülünaylar Kuyumculuk, marka olma yolunda

Sungurlu'da faaliyet gösteren Gülünaylar Kuyumculuk, kaliteli ve güler yüzlü hizmetiyle marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Sungurlu’da faaliyet gösteren Gülünaylar Kuyumculuk, kaliteli ve güler yüzlü hizmetiyle marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Gülünaylar Kuyumculuk sahibi İsmet Gülünay gazetemize yaptığı açıklamada, 1993’ten beri oğulları Muzaffer ve Şakir ile beraber Sungurlu halkına zengin çeşitlerle, kaliteli hizmet verdiklerini belirtti.

Belediye Caddesinde bulunan işyerlerinde ilçe halkının vermiş olduğu destekle bu günlere geldiklerini anlatan Gülünay, “24 yıl önce başladığımız kuyumculuk sektöründe ilk günkü heyecanla müşterilerimize kaliteli hizmet sunuyoruz. Sungurlulu vatandaşlarımızın vermiş olduğu katkıyla bu günlere geldik. Gayemiz ilçe halkına kaliteli ve düzenli hizmet vermek. İlçemiz insanının iyi gününde ve kötü gününde her zaman yanında olduk. Sağ olsun onlarda bizlerden desteklerini esirgemedi. Aldığımız siparişleri her zaman zamanında teslim ederek, müşterilerimize vermiş olduğumuz değeri ve memnuniyetlerini ön planda tuttuk. Kuruluşumuzdan bu yana marka olma yolunda sizler için elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu.

"Sevgililer Günü’ne hazırız"

Yaklaşmakta olan Sevgililer Gününe de değinen Gülünay, "Sevgililer Günü için gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Çiftleri bu özel günlerinde mağazamıza bekliyoruz. Sevgiye çok fazla bir şey söylenemez. Çünkü sevgi bir güne özel değil her daim olmalıdır. Sevgililer bugünü kutlayarak kalmamalı çünkü sevgi ve sevgili özeldir. Bunun yanında küçüğe ve büyüğe duyulan sevgi vardır. Herkesin sevgisi daim olsun. Herkesin ‘Sevgililer Günü’nü kutluyoruz." ifadelerine yer verdi.