"Özgür iradenizi sandığa yansıtın"

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Behiç Akkaş, yarın yapılacak TSO seçimlerinde Sungurlu'nun geleceği için üyelerin kimsenin etkisi ve baskısı altında kalmadan özgür iradelerini sandığa yansıtmalarını istedi.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Behiç Akkaş, yarın yapılacak TSO seçimlerinde Sungurlu’nun geleceği için üyelerin kimsenin etkisi ve baskısı altında kalmadan özgür iradelerini sandığa yansıtmalarını istedi.

TSO Başkan Adayı Behiç Akkaş, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Türkiye genelinde yapılan oda ve borsa seçimleri kapsamında 14 Nisan 2018 Cumartesi günü meclis kurulu organ seçimlerine gideceğini, 21 Nisan 2018 Cumartesi günü de yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile disiplin kurulu üyelerinin seçiminin yapılacağını hatırlattı.

Yarın yapılacak meclis kurulu organ seçimlerinde 12 meslek grubunda, her grupta 2’şer olmak üzere toplam 24 asil üyenin seçileceğini ifade eden Akkaş, seçimlerde asil üyelerin yanı sıra yedeklerinde belirleneceğini ancak yedek üyelerin mecliste ve yönetimde her hangi bir yetkisi ve görevinin bulunmadığını belirtti.  

Mahmut Atalay Spor Salonunda yarın gerçekleşecek seçimlere “sarı” listeyle gireceklerinin altını çizen Akkaş, Sungurlu’nun geleceği için üyelerin kimsenin etkisi ve baskısı altında kalmadan özgür iradelerini sandığa yansıtmalarını istedi.

TSO üyelerine seslenen Behiç Akkaş, “Ticaret ve Sanayi Odası demek; esnaf demek,  ticaret demek, ekonomi demektir. Odanıza ve geleceğinize sahip çıkın. Hiç kimsenin gölgesinde kalmayın. Odayı birilerinin arka bahçesi olarak kullanmasına izin vermeyin. Başkalarının yönlendirmesiyle hareket etmeyin. Sungurlu’nun geleceği, çocuklarınızın yarınları için sandığa giderek Odanıza sahip çıkın” ifadelerini kullandı.

 “Çalışan, üreten ve kazanan Sungurlu” düsturu ile hareket edeceklerini dile getiren Akkaş, “Birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz ve birlikte kazanacağız. TSO yönetimini devraldığımızda üyelerimiz hak ettiği değeri görecek. Üyelerimize teşvikler, hibeler, fuar destekleri ve diğer fon kaynaklarına erişim imkânı sağlayacağız. TSO lokalini modern hale getirerek, üyelerimizin hizmetine sunacağız.  Üyelerimizi ücretsiz fuar ve iş gezilerine götüreceğiz. Yapacağımız girişimlerle Organize Sanayi Bölgemizi yatırım yapılır duruma getireceğiz. TSO üyelerimizin ticari faaliyetleri sırasında ihtiyaç duyacağı tüm bilgi ve belgelerin temininin yanı sıra ihtiyaç duyacakları tüm konularda yanlarında olacağız. Sungurlu’da ticareti geliştirip sanayiyi büyüteceğiz. Kazanan Sungurlu olacak” dedi.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin huzur içinde geçmesi dileğinde bulunan Behiç Akkaş, “Memleketimize, milletimize hayırlar getirmesini dostluğun, kardeşliğin barışın olduğu bir seçim olmasını temenni ediyorum "diye konuştu.