Seç Market, Sungurlu halkının vazgeçilmezi oldu

Sungurlu'da 28 yıldır ticaretle uğraşan Mehmet Daysal, Ülker kuruluşu Seç Market Sungurlu bayiliğini alarak ilçe halkının hizmetine sundu.

Sungurlu’da 28 yıldır ticaretle uğraşan Mehmet Daysal,  Ülker kuruluşu Seç Market Sungurlu bayiliğini alarak ilçe halkının hizmetine sundu.

Ocak ayında Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinde hizmete giren Seç Market kısa sürede ilçe halkının tercih noktası haline gelerek vazgeçilmezi oldu.

Bayi işletmecisi Mehmet Daysal, gazetemize yaptığı açıklamada, kaliteyi uygun fiyata ilçe halkının hizmetine sunduklarını söyledi.

Amaçlarının her zaman müşteri memnuniyeti olduğunu ifade eden Daysal, “İlçede 1989’da ticarete başladım. Otomotiv sektörünün lideri Kıraça Holdinge bağlı Karland A.Ş.’nin 5 yıl bölge bayiliğini yaparak sanayi sektörüne hizmet ettim.  Ülkemizin gıda sektörünün lideri Yıldız Holdinge bağlı Bizim Toptan Satış Mağazaları’nın kuruluşu Seç Market gibi bir markayı halkımızın hizmetine sunduk. Kalite, fiyat, bulunabilirlik ilkesi olan bir marketi Sungurlu halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Açıldığımız günden bu yana desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Seç Market, Bizim Toptan Satış Mağazaları’nın karşılıklı “kazan kazan” ilkesine dayanan ticari bir ortaklıktır. Seç Marketleri, 400 bayisi ile Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde hizmet vermektedir ve kısa süre içerisinde tüm bölgelerde yer alarak “sürekli indirim marketleri” kategorisinde pazarda söz sahibi olmayı hedeflemektedir.

Uygun fiyatları, piyasa lider markaları ve kendi özel markalı ürünleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Her aşamada önceliği koşulsuz müşteri memnuniyeti olan Seç Marketleri, müşterilerine güvenli, mutlu ve keyifli bir alışveriş imkanı sunmak için var gücüyle çalışmaktadır. ‘Sizin için Seç tiklerimiz’ sloganıyla her Çarşamba indirim günlerimiz devam edecek. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.” diye konuştu.