SUN-KA'NIN YAPTIRDIĞI OKULUN KABA YAPISI BİTTİ...

SUNGURLU - Sungurlu'da faaliyet gösteren ilçenin önde gelen kuruluşlarından Sun­-Ka'nın yaptırdığı anaokulunun kaba inşaatı bitti.

Sun-Ka Kağıt Firması sahipleri Zeki ve Levent Öztekin kardeşler tarafından ilçeye yaptırılacak 8 derslikli anaokulunun temeli 2023 yılı Aralık ayında atılmıştı. Sunguroğlu Mahallesinde yapımı hızla devam eden anaokulu inşaatı yükseldikçe yükseldi. İnşaatta ustalar çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Sun-Ka Kağıt Genel Müdürü Zeki Öztekin, “Çocuklarımız geleceğimizdir sloganıyla başladığımız anaokulumuzda çalışmalar sürüyor. 30 yıldır babamızdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde istihdam oluşturarak modern yenilikçi tesisler ve yatırımlarımızla ilçemizin adını tüm dünyaya duyuruyoruz. Kaymakamımızla bir görüşme esnasında ilçemizde anaokulu eksikliği gündeme gelmişti. Bu konu üzerine bizde kardeşim Levent beyle yaptığımız istişare neticesinde böyle bir projenin altına imza atma kararı aldık. Sungurlu ilçemizde yetişecek olan çocuklarımızın eğitimleri ve bu vesileyle devletimize katkıda bulunmak üzere bizler içinde bu durum onur verici hale geldi. Okulumuzun vatanımıza milletimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.