Sungurlu, Tekirdağ'da zirveye tutunmak istiyor

Türkiye Voleybol 2.Lig Erkekler 2. Grup'ta Play-Off'a kalma mücadelesi veren Sungurlu Belediyespor, 11. Hafta maçında yarın deplasmanda Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ile karşılaşacak.

Türkiye Voleybol 2.Lig Erkekler 2. Grup’ta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Sungurlu Belediyespor, 11. Hafta maçında yarın deplasmanda Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta sahasında Başkent temsilcilerinden Ziraat Bankası’nı 3-1 yenerek ikinci yarıya moralli başlayan Sungurlu Belediyespor, yarın Tekirdağ Gençlik Hizmetleri’ni de mağlup ederek zirveye iyice ortak olmayı hedefliyor. 18 puanla 4. Sıradaki Sungurlu Belediyespor’la 6. Sırada yer alan 10 puanla Tekirdağ Gençlik Hizmetleri arasında Süleymanpaşa İsmet İnönü Spor Salonunda oynanacak kritik maç saat 14.00’te başlayacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Sungurlu’da oynanan maçı Sungurlu Belediyespor 3-0 kazanmıştı.

Grupta haftanın diğer maçları ise, Ziraat Bankası ile Hasad Gençlik, İstanbul Büyükşehir Belediye ile Mahir Başer Ortaokulu, Ovacık Gençlik ile Yeni Kandıra, Karamürsel İdmanyurdu ile de Merzifongücü karşılaşacak.

Yarın oynanacak maçlar öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor 24 puanla liderlik koltuğunda Karamürsel İdmanyurdu 22 puanla ikinci, Ziraat Bankası’da 19 puanla üçüncü sırada yer alıyor.