TOBB 74. Genel Kurulu'na katıldılar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 74. Genel Kurulu'na Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Behiç Akkaş, Meclis Başkanı Alp Eren Akel, Genel Sekreter Mehmet Fenercioğlu ile Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz, Meclis Başkanı Metin Şahin ve Genel Sekreter Levent Akkaş katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu’na Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Behiç Akkaş, Meclis Başkanı Alp Eren Akel, Genel Sekreter Mehmet Fenercioğlu ile Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz, Meclis Başkanı Metin Şahin ve Genel Sekreter Levent Akkaş katıldı.

14-15 Mayıs tarihlerinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlenen 74. TOBB Genel Kurulu’nda, Birlik Başkanı, Birlik Yönetim Kurulu, Konseyler, Yüksek Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ile Genel Kurul Komisyonlarının seçimi yapıldı.

Rifat Hisarcıklıoğlu, yapılan seçimde, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı oldu.

TOBB Başkanlığı'na ilk kez 16 Haziran 2001'de seçilen Hisarcıklıoğlu, beşinci kez bu görevi yürütecek.

TOBB 74. Genel Kurulu’na Sungurlu’dan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş, Meclis Başkanı Alp Eren Akel, Genel Sekreter Mehmet Fenercioğlu ile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürbüz, Meclis Başkanı Metin Şahin ve Genel Sekreter Levent Akkaş katıldı.