Voleybol takımı Şahiner'i ziyaret etti

Sungurlu Belediyespor voleybol takımı hafta sonu İstanbul  Büyükşehir Belediye ile oynayacakları maç öncesi Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i ziyaret etti.

Sungurlu Belediyespor voleybol takımı hafta sonu İstanbul  Büyükşehir Belediye ile oynayacakları maç öncesi Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i ziyaret etti.

Başkan Şahiner’i makamında ziyaret eden kulüp antrenörü Mustafa Özdemir ve sporcular galibiyet sözü vererek, forma hediye ettiler.
İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynayacakları karşılaşmadan galibiyetle döneceklerini söyleyen antrenör Mustafa Özdemir, “Sporcularımız 1. lige çıkmak için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Pazar günü İstanbul’da oynayacağımız karşılaşma ligin üst sıralarını yakından ilgilendiriyor. Galip gelmemiz halinde avantaj kazanacağız. Bizlere olan inanç, güven ve destekleriniz için teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Voleybol takımını makamında ağırlamaktan gurur duyduğunu belirten Şahiner ise, “Sizlere güveniyorum.İnşallah bu maçı da kazanarak Sungurlu halkının yüzünü güldüreceksiniz. Ayrıca İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizi de karşılaşmada takımımıza destek vermeleri için Pazar günü saat 19.00’da Burhan Felek Spor Salonuna davet ediyorum.’’ diye konuştu.