BELEDİYE MECLİSİNDE KARARLAR "OY BİRLİĞİ" İLE...

BELEDİYE MECLİSİNDE KARARLAR "OY BİRLİĞİ" İLE ALINIYOR…

SUNGURLU – Önceki dönem tehditlerin, kavgaların yaşandığı Sungurlu belediye meclisinde artık kararlar “oy birliği” ile alınıyor.

04 Temmuz 2024 - 15:23 - Güncelleme: 04 Temmuz 2024 - 15:36

Belediye meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı, Muhsin Dere başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonrası Başkan Muhsin Dere, “Sungurlu'muz için büyük önem arz eden ve oy birliğiyle alınan kararların memleketimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.

Eskiden tehditlerin, kavgaların yaşandığı Sungurlu Belediye Meclisinde kararların “oy birliği” ile alınıyor olması dikkat çekti.

Başkan Muhsin Dere, belediyede yapılacak işlerin ve alınacak kararların istişare yapılarak, tüm tarafların görüşleri alınarak hayata geçtiğini söyledi. Belediyede artık “Ben yaptım oldu” döneminin sona erdiğinin altını çizen Muhsin Dere, istişare dönemini hayata geçirdiklerini bu sayede belediyede huzurun geldiğini vurguladı. Sungurlu belediye meclisi; 11 MHP, 2 AK Parti ve 2 İyi partili üyeden oluşuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CUMHURİYET BAŞSAVCISI SUAT ARSLAN GÖREVE BAŞLADI
CUMHURİYET BAŞSAVCISI SUAT ARSLAN GÖREVE BAŞLADI
SUN-KA’NIN YAPTIRDIĞI OKULUN KABA YAPISI BİTTİ...
SUN-KA’NIN YAPTIRDIĞI OKULUN KABA YAPISI BİTTİ...