Belediyespor’da parola "Mutlak Galibiyet"

Belediyespor'da parola "Mutlak Galibiyet"

Play-Off’a kalma mücadelesi veren Sungurlu Belediyespor, Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi 2.Gruptaki 14. maçında bu hafta 5. sırada yer alan Hasad Gençlik ile karşılaşacak.

03 Şubat 2017 - 14:36 - Güncelleme: 03 Şubat 2017 - 17:37

Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi 2.Grupta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Sungurlu Belediyespor, 14. hafta maçında Pazar günü Zonguldak takımlarından Hasad Gençlik’e konuk oluyor.

Son 5 maçından da galibiyetle ayrılan ve geçtiğimiz hafta da İstanbul Büyükşehir Belediye’yi deplasmanda 3-0 yenen Belediyespor Hasad Gençlik ile oynayacağı maça “mutlak galibiyet” parolasıyla çıkacak.

27 puanlı 3. Sıradaki Sungurlu Belediye ile 23 puanla 5. sırada yer alan Hasad Gençlik arasında Zonguldak Site Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak.

İki takım arasında ligin 5. Haftasında Sungurlu’da oynanan mücadeleyi Hasad Gençlik 3-0 kazanmıştı.

Grupta haftanın diğer maçlarında ise, Merzifongücü ile Tekirdağ Gençlik Hizmetleri, Ovacık Gençlik ile İstanbul Büyükşehir Belediye, Yeni Kandıra ile Mahir Başer, Karamürsel İdman Yurdu ile de Ziraat Bankası karşılaşacak.

Pazar günkü 14. Hafta maçları öncesinde Kocaeli temsilcisi Karamürsel İdmanyurdu  33 puanla liderlik koltuğunda otururken, 27’şer puanlı  iki takımdan bir maç eksiği olan İstanbul Büyükşehir Belediye  ikinci, Sungurlu Belediyespor ise üçüncü sırada yer alıyor.

(Adem İncel)

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YUSUF AHLATCI, “NUH BAŞKAN AŞKLA VE ŞEVKLE ÇALIŞTI”
YUSUF AHLATCI, “NUH BAŞKAN AŞKLA VE ŞEVKLE ÇALIŞTI”
"OSB'YE YÜK TRENİ İSTASYONU KURACAĞIZ"