"ÇORUM’DA 16 BELEDİYEYE DE TALİBİZ"

"ÇORUM'DA 16 BELEDİYEYE DE TALİBİZ"

SUNGURLU - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili hemşehrimiz Vahit Kayrıcı, kongreden seslendi: “Önümüzde ki yerel seçim Sungurlu için çok önemli. Çorum’da 16 belediyeye de talibiz” dedi.

31 Ağustos 2023 - 15:11 - Güncelleme: 16 Eylül 2023 - 09:08

Milletvekili Vahit Kayrıcı, MHP Sungurlu İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresine katılmak için Sungurlu’ya geldi. Burada hemşehrileri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Kayrıcı, hemşehrilerinin talep ve isteklerini dinledi. Kongrede bir konuşma gerçekleştiren Milletvekili Vahit Kayrıcı, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, önümüzde bir yerel seçim olduğunu ve MHP olarak Çorum’da 16 belediyeye de talip olduklarını söyledi.

“SUNGURLU BENİM BAŞIMIN TACI"

Kayrıcı, konuşmasında şunları söyledi, “Sungurlu benim gururum, benim başımın tacı. Hizmet için elimden geleni yapacağım. Ne sıkıntımız varsa neyi çözebiliyorsak birlik beraberlik içerisinde Sungurlu ve Çorum'umuzu en iyi yere getireceğiz. Sungurlu’nun çehresi değişecek. Sungurlu’da en kıymetli olan yerlerimize bakın belediyenin arkasında ki sanayiye oturacak yer yok. Sungurlu’ya çalışmaya gelen memur, doktor ev bulamıyor. Bunun için önümüzde ki yerel seçim Sungurlu için çok önemli. Genel Merkezimiz ne karar verecek, tek başına derse tek başına, birlikte derse Cumhur İttifakıyla birlikte MHP olarak Çorum’da 16 belediyeye de talibiz inşallah.

MÜCADELEDEN KAÇACAK İNSAN DEĞİLİZ

El birliğiyle hükümetimizle birlikte yerel yönetimlerle birlikte Sungurlu’muzu, Çorum’umuzu diğer ilçeleri ayağa kaldırmak için ne gayretimiz varsa yapacağız. Yüce Mevla’m bizlere kaldıramayacağımız yükleri vermesin. Biz hep zor zamanların adamı olduk. Mücadeleden kaçacak insan değiliz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN...
HALİS ERARSLAN FİLİSTİN'E 50 BİN LİRA BAĞIŞLADI…
HALİS ERARSLAN FİLİSTİN'E 50 BİN LİRA BAĞIŞLADI…