Döndü Akkaşoğlu, herkese teşekkür etti

Döndü Akkaşoğlu, herkese teşekkür etti

Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) 27. Dönem Çorum Milletvekili Aday Adayı olan hemşehrimiz Döndü Akkaşoğlu, aday adaylığı döneminde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

18 Mayıs 2018 - 11:07

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 27. Dönem Çorum Milletvekili Aday Adayı olan hemşehrimiz Döndü Akkaşoğlu, aday adaylığı döneminde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Milletvekili aday adayı olarak MHP’ye büyük bir teveccüh içinde var gücüyle çalıştığını belirten Akkaşoğlu, şunları kaydetti: “MHP 27. Dönem milletvekili aday adayı olarak Çorum ili ve ilçem Sungurlu’da 19 vekil aday adayı Ülküdaşımla MHP’ye büyük bir teveccüh içinde maddi manevi var gücümüzle çalıştık. Bu çalışmalar sırasında yanımızda olan teşkilatlarımıza kadın kollarına, Ülkü ocağı teşkilatlarımıza, ilçem Sungurlu ve Çorum ilimde bizleri bağırlarına basan esnaf ve ticaret oda yönetimlerine ve diğer sivil toplum kuruluşlarına, idari ve mülki yönetimlere ve kıymetli basın mensuplarına ve yürekli cefakâr hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim.

Siyaset uzun soluklu bir yolculuktur. Ülkücü fikriyata mensup olanlar için bu çok daha zordur. 4 kişilik listesi olan ilimizi temsile 19 kişinin müracaatı ayrı bir şereftir. Kişilerin hiç bir önemi yoktur, mevzubahis vatansa gerisi teferruattır.

Bu vesile ile listede yer alan birbirinden kıymetli dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah 24 Haziran seçimlerini MHP Türkiye genelinde büyük başarısı ile taçlandırsın. Yol uzun ve çetrefilli ülkemin ve milletimin beka mücadelesinin verildiği içte ve dışta terör ve dış güçlerle mücadele edildiği bu kasvetli günlere MHP ve lideri Devlet Bahçeli’ye her zamandan daha çok ihtiyaç vardır. Ülkenin yönetim kademesinde ülkücü milliyetçi beyinlere daha çok ihtiyaç vardır. Ben değil, biz demeye şimdi daha çok ihtiyaç vardır. Cumhur ittifakı millet aklı demeye ve bu hareketi başarılı kılmak boynumuzun borcudur. Ne mutlu türküm diyene! Saygılarımla”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CUMHURİYET BAŞSAVCISI SUAT ARSLAN GÖREVE BAŞLADI
CUMHURİYET BAŞSAVCISI SUAT ARSLAN GÖREVE BAŞLADI
SUN-KA’NIN YAPTIRDIĞI OKULUN KABA YAPISI BİTTİ...
SUN-KA’NIN YAPTIRDIĞI OKULUN KABA YAPISI BİTTİ...