“Nerede kalmıştık?”

“Nerede kalmıştık?”

Muzaffer Gellerli, bu süreçte maddi ve manevi yanında olan Sungurlu halkına teşekkür etti.

18 Mayıs 2018 - 15:17

“Mensubu bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisinin bir üyesi olduğum için Allah’ıma birlerce şükürler olsun.” diyen Gellerli şöyle devam etti: “Memleketin içinde bulunduğu bu korkunç durumda biz milliyetçi kadrolar hep ön sıralarda yerimizi aldık ve bundan sonrada yerimizi almaya devam edeceğiz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 29 Nisan da başlayan aday adaylık başvurusu sonrası memleketim Sungurlu’da bir takım faaliyetlerde bundum.

1 Mayıs Salı günü işçi bayramını fırsat bilip esnaf ziyareti ve halkın arasında seçim çalışmaları yaptım. Hayalimde milletvekili adaylığı hiç yoktu ama içinde bulunduğumuz bu ortamda kendimi mecbur hissettim. Herkes bir köşede sinsi sinsi hesap yaparken ben de bir kenara çekilip bekleyemezdim. Ben buradayım ve sonuna kadar liderimin yanında olduğumu göstermek için aday adaylığı başvurusunu yaptım. Bizlerde liderin kararları sorgulanmaz ve lidere sadakat ön önemli öğelerden birisidir. Hiçbir zaman tarafsız olmadım tarafımı hep belli ettim onun, bunun, şunun adamı asla olmadım ast olan benim için her zaman partimizdir oda Milliyetçi Hareket Partisidir.

İnsanlar gelip geçicidir partim her zaman yaşayacaktır ve bundan sonrada Allah izin verirse yaşamaya devam edecektir. 27’nci dönem milletvekili aday adaylığı gururu çocuklarıma en büyük miras olarak kalacaktır. Ha listede olmuşuz ha da olmamışız bizler için asla fark etmeyecektir. Üzerimize bir şey düşerse onu yerine getirmek için gece gündüz çalışmaya sonuna kadar varım. Kişisel hiç kimseyle bir hesap içinde olmadım ve bundan sonrada olmayacağım. Listeye giren bir birinden değerli yol arkadaşlarıma gönülden ve içtenlikle başarılar diliyorum. Allah haklarında hayırlısını versin onların her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum.

Aday adayı broşürünün sonunda bir sütün vardı orda üç kişiyi referans olarak yazabiliyordunuz. Ben hiç kimseyi referans olarak yazmadım benle beraber olan Ethem Karaaytu değerli büyüğümü bile yazmadım çünkü ilk önce ilçe teşkilatı sonra kendime saygısızlık etmiş olurdum. Ben ilçe yönetim kurulu üyesi ve genel sekreterlik vasfı olan kişiydim. En büyük referans kendimdim.

Bu süreçte öncelikle Sungurlumuzun çok değerli basın kuruluşları ve onları temsil eden gazetesinde çok saygın arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Haberlerimi hiç üşenmeden yayınlayan ve halkıma bilgilerimi zamanında aktaran arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Emeklerine sağlık haklarını helal etmelerini istiyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Gerek sosyal medya gerek özelden arayan bu süreçte maddi ve manevi yanımda olan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Birde anti parantez Sungurlumuzun çok kıymetli halkına ayrı bir teşekkürü bir borç bilirim. Beni cenabı Allah yarattı yüce yaratandan hiç kimse büyük değildir. Kimseyle var olmadım kimseyle de var olmayacağım.

Cumhur ittifakı milletin aklı, 24 Haziran milletvekili ve cumhurbaşkanı secimi vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan dilerim. Benim oyum milletvekili seçiminde MHP sine. Cumhurbaşkanı seçiminde ise liderimin işaret ettiği Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ne mutlu Türküm diyene!”

   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CUMHURİYET BAŞSAVCISI SUAT ARSLAN GÖREVE BAŞLADI
CUMHURİYET BAŞSAVCISI SUAT ARSLAN GÖREVE BAŞLADI
SUN-KA’NIN YAPTIRDIĞI OKULUN KABA YAPISI BİTTİ...
SUN-KA’NIN YAPTIRDIĞI OKULUN KABA YAPISI BİTTİ...