Kursiyerlere hikaye kitabı hediye etti

Kursiyerlere hikaye kitabı hediye etti

Kaymakam Mitat Gözen, Okuma-Yazma Seferberliği kapsamında açılan kurslara katılan kursiyerlere hikaye kitabı hediye etti.

29 Nisan 2018 - 19:19

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın destekleri ile Milli Eğitim Bakanlığının koordinasyonunda gerçekleştirilen Okuma-Yazma Seferberliği kapsamında TOKİ Mehmet Akif İlkokulunda ki kursiyerleri Kaymakam Mitat Gözen ziyaret etti.

Kaymakam Gözen ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Şahin ile kursiyerlere hikaye kitabı hediye etti.

Kursiyerler kitap hediyeleri için teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın sayesinde başlatılan okuma yazma kurslarına katıldık. Allah razı olsun. Okuma ve yazmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, “Okullarımızda yürütülecek çalışmalar, Sayın Kaymakamımızın talimatı ile kamu kuruluşları ve muhtarlar tarafından yapılacak çalışmalar neticesinde, ilçemizde okuma yazma bilmeyen bütün vatandaşlarımızın tespit edilmesini hedefliyoruz. Halk Eğitim Merkezimiz kanalıyla ilçemizin her noktasında okuma yazma kursları açacağız. Sizlerin çevresinde de okuma yazma bilmeyen var ise Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Halk Eğitimi Merkezimize, okullarımıza iletebilirsiniz. Ayrıca 0 364 311 66 28 numaralı telefondan da bilgi alabilirsiniz. Müdürlüğümüze bağlı bütün personellimiz ve imkanlarımızla vatandaşlarımıza bu bağlamda destek olmaya hazırız. Kursların açılması için gayret gösteren okul yöneticilerimize görev alan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Sungurlu’da 42 tanesi İlçe merkezinde, 20 tanesi köylerde,12 tanesi Cami ve Kur’an Kurslarında, 2 tanesi de evde olmak üzere toplam 76 kurs, 724 kursiyer olduğu bildirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YÜKÜMLÜLER İÇİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
YÜKÜMLÜLER İÇİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ SUNGURLU’YA GELDİ...
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ SUNGURLU’YA GELDİ...