Kutsal topraklarda 21 yıldır rehberlik yapıyor

Kutsal topraklarda 21 yıldır rehberlik yapıyor

Sungurlu’da hac ve umre organizasyonu yapan Selahaddin Çelikten, 1996’dan beri kutsal topraklarda rehberlik yapıyor.

14 Şubat 2017 - 14:27 - Güncelleme: 16 Şubat 2017 - 09:29

Sungurlu’da hac ve umre organizasyonu yapan Selahaddin Çelikten, 1996’dan beri kutsal topraklarda rehberlik yapıyor.

Alkış Turizm Çorum Bölge Müdürü Selahaddin Çelikten, gazetemize yaptığı açıklamada, 21 yıldır Sungurlu halkına kutsal topraklara götürmek için hizmet ettiğini söyledi.

Mısır El-Ezher Üniversitesi mezunu olan Selahaddin Çelikten, Bu güne kadar binlerce insanı hac ve umreye götürerek bu mutluluğu yaşadığını belirtti.

Çelikten, “Alkış Turizm olarak Sungurlu halkının hizmetindeyiz. Kaliteli, güler yüzlü ve huzurlu bir ortamda bu güne kadar binlerce hemşerimizi kutsal topraklara götürdük ve götürmeye devam edeceğiz. 2017 yılında Umre için 107 kişi götürdük. Mart ayı sonunda 3. Umre kafilesi ile kutsal topraklarda olacağız. Kayıtlarımız devam ediyor. Hac ve Umre adaylarını Sungurlu Ulu Cami önünden alıp, tekrardan güler yüzlü ve huzurlu bir şekilde getirmekteyiz.” dedi.

Mekke, Medine, Cidde ve Taif’te ayak basmadık yer bırakmadıklarını belirten Çelikten, “İyi dilde Arapça biliyorum. Hastane, otel gibi yerlerde bu dili bilmemin büyük faydası oluyor. Arabistan’daki dostlarımızın sayesinde umrecilerimize ve hacılarımıza Arap kültürünü ve adetlerini tanıtma fırsatı sunuyoruz. Güzel Kabe’de ve Ravza’da Ümmeti Muhammed ve tüm insanlık için dua ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Umreye gitmeyen kalmasın”

 2017 yılında Türkiye’de hac kontenjanının 80 bin olduğuna vurgulayan Selahaddin Çelikten, “Sungurlulu hemşerilerime şunu söylemek istiyorum; umreye gitmeyen kalmasın, taksit imkanlarımız mevcut ve her şekilde yardımcı olmaktayız. Hac ve umreden döndükten sonra, iyi günlerinde ve kötü günlerinde yanlarında olmaya devam ediyoruz.” dedi.

Yetkili şube olduklarının altını çizen Çelikten, “Alkış Turizm olarak, Diyanet İşleri Başkanlığı, Hac Daire Biriminden, hac ve umre için resmi acenteyiz. Ayrıca adayları haccının çıkıp çıkmadığını 0537 347 82 01 numaradan bize ulaşarak ücretsiz bir şekilde öğrenebilirler. Hemşehrilerimiz, hac ve umre noktasında bize uğramadan karar vermesinler.” diye konuştu.

(Adem İncel)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ASFALT SERİMİNE HAFTA SONU BAŞLANACAK
ASFALT SERİMİNE HAFTA SONU BAŞLANACAK
YUSUF AHLATCI, “NUH BAŞKAN AŞKLA VE ŞEVKLE ÇALIŞTI”
YUSUF AHLATCI, “NUH BAŞKAN AŞKLA VE ŞEVKLE ÇALIŞTI”