Mavi Köşe Çiçekçilik, ’Sevgililer Günü’ne hazır

Mavi Köşe Çiçekçilik, 'Sevgililer Günü'ne hazır

Sungurlu’da 12 yıldır çiçekçilik yapan Emin Murat Nazlımoğlu ‘Sevgililer Günü’ne hazır olduklarını söyledi.

08 Şubat 2017 - 12:28 - Güncelleme: 08 Şubat 2017 - 16:33

Sungurlu’da 12 yıldır çiçekçilik yapan Emin Murat Nazlımoğlu ‘Sevgililer Günü’ne hazır olduklarını söyledi.

‘Sungurlu’nun Çiçekçisi’ sloganıyla müşterilerine hitap ettiklerini dile getiren Nazlımoğlu, ‘Sevgililer Günü’nde en çok tercih edilen çiçeğin orkide olduğunu belirtti.

12 yıllık tecrübeleriyle ilçe halkına en iyi şekilde hizmet ettiklerinin altını çizen Nazlımoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada, “Mavi Köşe Çiçekçilik olarak, bütün özel günlerde olduğu gibi, Sevgililer Gününde de gerekli hazırlıklarımızı yaparak Sungurlu halkının hizmetindeyiz. Sevgililer Günü bu yıl hafta içine gelmesinden dolayı bizim için avantaj, hafta sonu olduğunda çiftler farklı organizasyon yapıyor. Hafta içi olduğunda çalıştıklarından dolayı en azından ‘sevgilime bir çiçek göndereyim’ diyor. Bu günde en çok tercih edilen çiçekler, orkide, kırımızı gül. Bu yılda yine orkide ve kırmızı gülün yanı sıra kibar saksı çiçeği olarak da menekşenin tercih edileceğini düşünüyorum.” dedi.
Çiçeklerin de bir dili olduğunu vurgulayan Nazlımoğlu, "Aşkını en romantik ve tutkulu olduğunu anlatmak isteyenlerin kırmızı gül, kalpten geçen duyguları en doğal sunumunu ve sevgiliye verilen aşkın büyüklüğünü anlatmak isteyenlerin ise tercihini orkideden yana kullanmaları gerektiğini söyleyebilirim. Sevginin sonsuz olduğunu belirtmek içinde papatya verilebilir.” ifadelerini kullandı.

“Teknolojiyi yakından takip ediyoruz”

Çiçekçilik sektöründeki yeniliklerden de bahseden Emin Murat Nazlımoğlu, “Kurmuş olduğumuz web sitemiz ile internet üzerinden, dünyanın her yerinden sipariş alıyoruz. Çiçek çeşitlerinin yanında çikolata, helyum gazlı uçan balon gibi hediyelerden de siparişlerine ekleyebilirler. Sosyal medya hesaplarımızdan aktif bir şekilde kullanarak müşterilerimizle sürekli irtibat halinde kalmaya çalışıyoruz. Sungurlu halkına, kamu kurum ve kuruluşlarına ve firmalara bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Alparslan Türkeş Caddesinde bulunan iş yerlerinde, saksı, yapay, kesme çiçekler, helyum gazlı balonlar gibi hediyelerin bulunduğunu anlatan Nazlımoğlu, son günlerde 'solmayan gül' olarak adlandırılan gülünde vitrinlerindeki yerini aldığını sözlerine ekledi.

(Aydın İncel)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YUSUF AHLATCI, “NUH BAŞKAN AŞKLA VE ŞEVKLE ÇALIŞTI”
YUSUF AHLATCI, “NUH BAŞKAN AŞKLA VE ŞEVKLE ÇALIŞTI”
"OSB'YE YÜK TRENİ İSTASYONU KURACAĞIZ"