MHP İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZYOL MAZBATASINI ALDI

MHP İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZYOL MAZBATASINI ALDI

SUNGURLU - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanlığına seçilen Orhan Özyol, İlçe Seçim Müdürlüğü’nden mazbatasını aldı.

05 Eylül 2023 - 15:33 - Güncelleme: 16 Eylül 2023 - 09:08

31 Ağustos Perşembe günü yapılan 14. Olağan Kongrede MHP İlçe Başkanlığına seçilen Orhan Özyol, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Müdürlüğü’ne gitti. Özyol, burada İlçe Seçim Kurulu Başkanı Gülden Karadayi’dan mazbatasını aldı.

MHP İlçe Başkanı Orhan Özyol, “Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde bayrağımızı Sungurlu’da en üst seviyede taşımak için and içiyorum.” dedi.

Özyol, “31 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi partimize yakışan bir vakar ve disiplin içinde, çok yüksek bir katılım ve büyük bir başarı ile tamamlanmıştır. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin izinde üstün gayretlerimizle gece gündüz güzel ilçemize hizmete hazırız.” ifadelerini kullandı.

Orhan Özyol Başkanlığında yeni yönetim şu şekilde oluştu: Ali Bulut, Aydın Erkaymaz, Coşkun Altuntaş, Duran Baysa, Erhan Kor, Ethem Alaf, Haydar Sarısakaloğlu, Hulusi Muslu, Mustafa Dağaşan, Mustafa Berkay Kırmaz, Kadir Karakaş, Sefa Karslı, Şağban Dağaşan, Uğur Kozan. Yedek üyeler: Abdullah Zehir, Bekir Özdek, Bekir Yıldız, Duruş Karatoprak, İbrahim Uğraç, Mitat Bezeklioğlu, Necip Alyakut, Ramazan Kurman, Kenan Boduroğlu, Gülay Kayrıcı, Tuncay Yelmen, Samet Gençgöçmen, Şükrü Kızılova, Yaşar Bağlıcak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN...
HALİS ERARSLAN FİLİSTİN'E 50 BİN LİRA BAĞIŞLADI…
HALİS ERARSLAN FİLİSTİN'E 50 BİN LİRA BAĞIŞLADI…