Muzaffer Gellerli Milletvekili aday adayı

Muzaffer Gellerli Milletvekili aday adayı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Teşkilatı Genel Sekreteri Muzaffer Gellerli, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

30 Nisan 2018 - 09:52

Muzaffer Gellerli, 24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Gellerli açıklamasında şu ifadeleri kullandı, “Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu İlçe Teşkilatında Genel Sekreterdim, milletvekili aday adaylığı için görevimden ayrıldım. 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum milletvekili aday adaylığı için başvurumu yapacağım. Memleketimizin içinde bulunduğu şu anki konum itibariyle Gazi Mecliste görev almak için MHP’den milletvekilliği için bu yola çıktım. Devletimizle uğraşan, kirli emelleri boşa çıkarmak için gayret eden liderimin Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin bir neferi olmayı çok istiyorum. Başvurumu Genel Merkeze giderek yapacağım.

1970 Sungurlu doğumluyum. İlkokulu Sungurlu Alembeyli köyünde, ortaokulu Sungurlu Lisesi, Liseyi de Sungurlu Ticaret Lisesinde okudum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YÜKÜMLÜLER İÇİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
YÜKÜMLÜLER İÇİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN...