NUH ALUÇ: "ÜÇÜNCÜ ETAP TOKİ KONUTLARINIDA AK PARTİ...

NUH ALUÇ: "ÜÇÜNCÜ ETAP TOKİ KONUTLARINIDA AK PARTİ YAPACAK"

SUNGURLU - AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Nuh Aluç, “Üçüncü etap TOKİ konutlarını da yine AK Parti hükümeti yapacak. Öyle ihale tarihini duyurup açıklama yapmakla olmuyor bu işler.” dedi.

19 Ekim 2024 - 14:27 - Güncelleme: 19 Ekim 2024 - 16:30

İlçe Başkanı Nuh Aluç, partilerinin Özel İdare Konferans Salonunda düzenlenen 8. Olağan İlçe Kongresinde açıklamalarda bulundu. Aluç, AK Parti hükümetinin Sungurlu’da yaptığı hizmetlerden bahsederek şunları kaydetti, “Yaklaşık bir yıl önce Genel Merkezimizin takdiri ile AK Parti İlçe Başkanı olarak atandım. Bunun akabinde hemen saha çalışmalarına başlayarak, bu güne kadar AK Partimizde görev almış, tüm arkadaşlarımızı yemekli toplantılarda buluşturdum. Sabah namazından sonra her gün cami cemaatini kahvaltıya davet ederek ilçemize yapılan OSB yatırımlarını yerinde görmelerini sağladık. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla yaklaşık 500 haneye ziyarette bulunduk, toplumun her kesiminden olumlu tepkiler aldık.

AK Partimizin kurulduğu günden bu tarafa ilçemize yapılan hizmetlerde bahsetmek istiyorum. İlçemize doğalgazı AK Parti getirdi, güreş eğitim salonunu AK Parti yaptı, yarı olimpik yüzme havuzunu AK Parti yaptı, kırk yıldır rafta bekleyen Kırankışla barajını AK Parti hükümeti yapıyor. Gençlik Merkezini AK Parti yaptı, Ortaköy barajını, diğ göletini AK Parti hükümeti yaptı. Birinci, ikinci etap TOKİ konutlarını AK Parti hükümeti yaptı, üçüncü etap TOKİ konutlarını da yine AK Parti hükümeti yapacak. Öyle ihale tarihini duyurup açıklama yapmakla olmuyor bu işler. İlçemiz içinden geçen derelerin rutin temizliğini AK Parti hükümeti yapıyor. Finansmanı ayırılan kalıcı dere ıslahını AK Parti hükümeti yapacak. Yüksekokulu AK Parti hükümeti yaptı bu liste böyle uzayıp gidiyor. Ve sözlerimi üstat Necip Fazıl’ın bir şiiri ile noktalamak istiyorum.

Tohum saç, bitmezse toprak utansın!

Hedefe varmayan mızrak utansın!

Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!

Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

Eski çınar şimdi Noel ağacı;

Dallarda iğreti yaprak utansın!

Ustada kalırsa bu öksüz yapı,

Onu sürdürmeyen çırak utansın!

Ölümden ilerde varış dediğin,

Geride ne varsa bırak utansın!

Ey binbir tanede solmayan tek renk;

Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın!”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MUHTARLAR ATA'NIN HUZURUNDA…
MUHTARLAR ATA'NIN HUZURUNDA…
İLÇENİN GİRİŞİNE YENİ ‘SUNGURLU’ YAZISI…
İLÇENİN GİRİŞİNE YENİ ‘SUNGURLU’ YAZISI…