ÖĞRETMENEVİ RESTORANU DA YENİLENİYOR

ÖĞRETMENEVİ RESTORANU DA YENİLENİYOR

SUNGURLU - Daha önce otel bölümü yenilenerek konforu artırılan ve tercih edilen bir yer haline getirilen Sungurlu Öğretmenevi restoran bölümü içinde yenileme çalışmaları başladı.

10 Temmuz 2024 - 13:57

Yenileme çalışmaları başlayan restoran bölümü de daha lüks hale getirilecek ve kapasitesi de artırılacak. İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci, beraberinde Şube Müdürü Nazim Gürgil ile Öğretmenevini ziyaret ederek Müdür Ömer Tanrıkuloğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Sepetci, “Yenilenen hali ile daha güzel hizmet vermeye devam edecek Öğretmenevi Müdürümüz Ömer Tanrıkuloğlu’na ve ekibine emekleri için teşekkür ederiz.” dedi.

Sungurlu'da eğitimcilerin yanı sıra kamu görevlileri ve vatandaşlara da hizmet sunan Öğretmenevi, konforuyla 5 yıldızlı oteli aratmıyor. Sunguroğlu Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesinde hizmet veren Sungurlu Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünün atıl durumda bulunan 1. katı yapılan çalışmalarla otel odaları ve idari oda haline getirilerek misafirlerin hizmetine açılmıştı.

İLÇEYE YAKIŞIR HALE GELDİ

Öğretmenevi Müdürlüğünün tamamen kendi bütçesi ile yenilenen otel bölümü, modern iç mimarisiyle 5 yıldızlı otel konforuna ulaştı. 2016 yılında yenilenen yüzüyle ilçeye yakışır hale gelen Öğretmenevinin 43 yataklı 30 odası bulunan otel bölümü, 36 odaya ve 53 yatağa çıkarıldı. Resepsiyonu, otel odaları, tuvaletleri, merdiven zeminleri ve korkulukları yenilenerek modern hale getirilen Öğretmenevine ayrıca engelli asansörü yapıldı. Öğretmenevinde hizmete giren yemekhane ile de Sungurlu, Boğazkale, Çankırı, Kızılırmak taşımalı öğrencilerin öğle yemekleri hazırlanıyor.

TERCİH EDİLİR BİR NOKTAYA GELDİ

Öğretmenevinin tadilatında kullanılan malzemelerin ve işçiliğin tamamının ilçeden sağlanarak, ilçe ekonomisine katkı sağlandı. Fiziki değişikliklerden dolayı otel müşterilerinde artış olan Öğretmenevinin ilçede konaklama bakımından daha da tercih edilir bir noktaya geldi. Otel, restoran, oyun ve dinlenme salonları ile herkesin tercih ettiği bir sosyal tesis konumuna gelen Öğretmenevi ilçenin yüzünü ağartıyor. Özveri ile çalışan Öğretmenevi yetkilileri konuklarına daha kaliteli hizmet sunmak için tesiste yenileme ve modernleşme çalışmalarını sürdüreceklerini bildirdi. Günlük yaklaşık 2000 kişilik yemek çıkarılan Sungurlu Öğretmenevi, Karadeniz yolu üzerinde olması sebebiyle kolay ulaşabildiği için misafirlerinin ilgi odağı oluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CUMHURİYET BAŞSAVCISI SUAT ARSLAN GÖREVE BAŞLADI
CUMHURİYET BAŞSAVCISI SUAT ARSLAN GÖREVE BAŞLADI
SUN-KA’NIN YAPTIRDIĞI OKULUN KABA YAPISI BİTTİ...
SUN-KA’NIN YAPTIRDIĞI OKULUN KABA YAPISI BİTTİ...