ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE 1350 FİDAN DİKİLDİ

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE 1350 FİDAN DİKİLDİ

SUNGURLU - Sungurlu Organize Sanayi Bölgesine (OSB) protokol ve katılımcılar tarafından toplam 1350 adet karaçam ve selvi fidanı dikildi.

11 Kasım 2023 - 13:43

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Seferberlik Gününde OSB’de fidan dikim etkinliği düzenlendi. Etkinlikte katılımcılar tarafından karaçam ve selvi ağacı fidanları toprakla buluşturuldu.

Kaymakam Fatih Görmüş, “Sayın Cumhurbaşkanımız 11. ayın 11’ini Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan etti. Her yıl olduğu gibi bu senede ağaçlandırma çalışmalarımızı öğrenci arkadaşlarımızın, personellerimizin ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Dünyamız çok ciddi bir iklim baskısı altında biliyorsunuz, bununla mücadele etmenin en iyi yolu da birincisi tabi ki doğayı korumak, ikincisi ağaçlandırmak ve ağaç sayısını artırmak. Biz ilçemize, ilimize ve ülkemize katkı yapmak amacıyla bugün burayı ağaçlandırdık. Hayırlı uğurlu olsun. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Fidan dikim etkinliğine, Kaymakam Fatih Görmüş, Kaymakam Refiki Muhammed Ali Çelik, Sungurlu Orman İşletme Şefi Enes Özbolat, Hitit Orman İşletme Şefi Levent Bingül, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hicabi Berişbek, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Aktaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Özel İdare Müdürü Ahmet Haşim Özsaray, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SUN-KA’NIN YAPTIRDIĞI OKULUN KABA YAPISI BİTTİ...
SUN-KA’NIN YAPTIRDIĞI OKULUN KABA YAPISI BİTTİ...
ARİFEGAZİLİ'DE YAĞMURUN ŞİDDETİ ORTAYA ÇIKTI...
ARİFEGAZİLİ'DE YAĞMURUN ŞİDDETİ ORTAYA ÇIKTI...