Sarıyerli milletvekili aday adaylığını açıkladı

Sarıyerli milletvekili aday adaylığını açıkladı

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Muğla İl Müdürlüğü görevinden istifa eden Sungurlulu hemşehrimiz İlyas Sarıyerli milletvekilli aday adaylığını açıkladı.

01 Mayıs 2018 - 15:01

İlyas Sarıyerli, AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde, AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

Konuşmasında birlik ve beraberliği vurgu yapan Sarıyerli, “Değil mi ki cephemizin sinesinde iman bir, Allah bir, Peygamber bir, gaye aynı, değil mi ki cephemizin sinesinde bir bir vuran yürek yılmaz, cihan yıkılsa bu cephe asla sarsılmaz. Bendeniz de acizane 11 yıllık bürokrat olarak, ülkeme şerefle hizmet ettim. Siyaset kurumumuzla çalıştım. Çorum’umuzu daha iyi yerlere taşımak için hep birlikte ilimizde ve ilçelerimizde birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, gayret göstereceğiz. Muğla da 6 yıl bürokratlık yaptım. Bu dönemde yüzde 45’lik oransal artışla Muğla’yı 2013 yılında istihdam şampiyonu yaptım. Kendim yapmadım tabi ki ekibimle yaptım.

Belediye seçimlerinde de burada ki konuşmam da söylemiştim; ben teşkilatçı bir insanım 15 yaşından beri. Bu teşkilatçılığın sonucunda, birlik beraberliği, bir olmanın ne demek olduğunu yaşayarak öğrendik. Yılmadık, yılamayız. 2016 yılında 6669 iş başı eğitim programında Türkiye 3.sü olduk. Faruk Çelik, Süleyman Soylu Bakanımızla çalıştık. Mehmet Müezzinoğlu Bakanımızla çalıştık. Şimdi de Sayın Bakanımız Jülide Sarıeroğlu hanımefendi ile çalışıyoruz. Beraber olalım, nereye gideceğini bilmeyen kimseye hiçbir rüzgar yardım edemez. Ne istediğimizi bileceğiz. Hatamız olabilir, önemli olan kasıt olmasın. Biraz önce söyledim aldanma endamına diye okudum şiiri. Çalışırsak, proje üretirsek, kazanan biz oluruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YÜKÜMLÜLER İÇİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
YÜKÜMLÜLER İÇİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN...