“Sungurlu halkı, Sungurlulu milletvekili istiyor”

“Sungurlu halkı, Sungurlulu milletvekili istiyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Gellerli, Sungurlu halkının Sungurlulu bir milletvekili istediğini söyledi.

04 Mayıs 2018 - 15:33

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Gellerli, Sungurlu halkının Sungurlulu bir milletvekili istediğini söyledi.

Gazeteciler ile yemekte bir araya gelen MHP Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Gellerli, burada yaptığı açıklama da; “Halkımızın karşısına çıktığımız zaman kendimizi ifade etmek için hiç uğraşmadım, çünkü halkın hiçbir zaman yanından ayrılmadım.” dedi.

Gellerli, yaptığı açıklamaya şöyle devam etti; “Malumunuz 24 Haziran'da Türkiye'miz Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi yapılacaktır.  Bu seçimin vatanımıza milletimize ayrıca Çorum’a, Sungurlu’ya hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. 24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Aday Adayı oldum.

Kadere inanmak lazım, kaderin bizleri nerelere götüreceği, hayatta nelerle karşılaştıracağını bilemezsiniz. Milletvekili Aday Adayı müracaatı aklınıza nereden geldi? Diyebilirsiniz. 23 Nisan programına MHP olarak protokole bizlerde davetliydik. Önlerden bir iki sıra geride yerimizi aldık. Şöyle bir baktım önlere doğru, hepsi birbirinden değerli protokol üyeleri yerlerini almıştı. Ama bir eksik vardı, içim cız dedi.

Neden bizimde bir milletvekilimiz oralarda yerlerini almasın dedim ve 29 Nisan 2018’de milletvekili aday adaylık sürecimi başlattım. Aday adayı başvurusunu yaptıktan sonra seçim startını verdim.  Şunu her zaman kendime hep söylerdim ve birileriyle hep bu olayları paylaşırdım. Bizlerin hata olarak bir takım yaptığımız olaylar vardı. Birileri sadece seçim zamanı gelince halkını hatırlar oluyor. Bunlara çok kızıyorum. 15 yaşından beri gönüllü olarak hep siyasetin içinde oldum. Ama hiçbir zaman bizlere sıra gelmedi veya şans tanınmadı. 2016 yılında, MHP olağan ilçe kongresinde yönetim kurulu üyesi seçildim ve aynı zamanda genel sekreterlik görevine getirildim. Bana güvenen öncelikle MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin ve ekibimizi asla mahcup etmedim, gece gündüz partime hep çalıştım.

Siyaseti her zaman yaşadım yaşattım, elimden geldiği kadar doğruları hep anlattım. Halkımızın karşısına çıktığımız zaman kendimizi ifade etmek için hiç uğraşmadım, çünkü halkın hiçbir zaman yanından ayrılmadım. Kuyumcu esnafı, manifatura arastası, Yeni Sanayi Sitesi esnaflarımızı ziyaret ettim. Çok mükemmel tepkiler aldım, bol bol muhabbet ettim onların fikirlerini önerilerini dinledim. Bir kanaate vardım; sadece Sungurlu’nun derdini Sungurlu’nun havasını teneffüs eden Sungurlu’da yaşayan birilerinin bu makama gelmesini çok istiyorlar. Bu süreçte en büyük desteği veren Sungurlu halkına teşekkürü bir borç biliyorum.

Lüks bir yaşantım yok, çok zengin biri değilim, ama kocaman bir yüreğim, kocaman bir destek veren Sungurlu halkı bana yeter. 1970 yılında Sungurlu’da doğdum, ilkokulu köyüm Alembeyli,  ortaokulu ve liseyi Sungurlu’da bitirdim. 1998 yılında Sungurlu Belediyesinde işçi olarak çalışmaya başladım. Daha sonra 2011 yılında Milli Eğitim Müdürlüğüne atamamız yapıldı. Şu an Sungurlu Fen Lisesinde görev yapmaktayım. Siz değerli gazeteci arkadaşlarımdan isteğim benim sesim siz olun, beni en iyi ulusal ve yerel olarak tanıtacak olan sizlersiniz. Beni kırmayıp davetime katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Her şey öncelikle Sungurlu, Çorum ve ilçeleri için. Allah kazamızı mübarek etsin.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
VOLEYBOL TAKIMIMIZ YENİ SEZONA SIKI HAZIRLANIYOR
VOLEYBOL TAKIMIMIZ YENİ SEZONA SIKI HAZIRLANIYOR
KAYMAKAM KIBRIS GAZİLERİNİ AĞIRLADI…
KAYMAKAM KIBRIS GAZİLERİNİ AĞIRLADI…