SUNGURLU’NUN EFELERİ YİNE KAZANDI…

SUNGURLU’NUN EFELERİ YİNE KAZANDI…

SUNGURLU – Sungurlu’nun Efeleri Ordu deplasmanından galibiyetle dönüyor. Sungurlu Belediyespor geriye düştüğü maçta 1921 Ordu Spor’u 3-1 mağlup ederek 3’te 3 yaptı.

16 Ekim 2024 - 16:18

Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi 3. Grupta heyecan 3. hafta maçlarıyla devam etti. Sungurlu Belediyespor, deplasmanda 1921 Ordu Spor ile karşı karşıya geldi. Ordu Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı temsilcimiz 3-1 kazanarak seriyi sürdürdü.

Maça hızlı başlayan Sungurlu Belediyespor, güçlü bir servis performansı ve etkili bloklarla rakibine üstünlük kurdu. 1921 Ordu Spor direnç gösterse de temsilcimiz seti 25-21 aldı. 1921 Ordu Spor ikinci sette toparlanarak oyunu dengeledi ve 25-19 ile setlerde durumu eşitledi.

Üçüncü sette Sungurlu Belediyespor yeniden oyuna ağırlığını koydu ve hücumda daha etkili oldu. Sıkı bir mücadele sonrası seti temsilcimiz seti 25-21 alarak tekrar öne geçti.

Maçın son setinde Sungurlu Belediyespor adeta fırtına gibi esti. Savunmadaki sağlam duruşu ve rakibine fırsat tanımayan ataklarıyla 1921 Ordu Spor karşısında rahat bir oyun sergileyen Sungurlu ekibi, seti 25-12 gibi farklı bir skorla kazanarak maçı 3-1 galibiyetle noktaladı. Bu galibiyetle Sungurlu Belediyespor, puanını 8’e yükseltti ve ligdeki yükselişini sürdürdü. Rakibi 1921 Ordu Spor ise 3 puanda kaldı. Sungurlu Belediyespor, bu sonuçla şampiyonluk yolunda önemli bir adım atarken, oynadığı etkili ve organize oyunuyla taraftarlarına umut vermeye devam etti. Takımın Baş Antrenörü Mustafa Özdemir, oyuncuların performansından memnun olduğunu belirterek, daha fazla çalışarak sezon sonunda başarıya ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SUNGURLU BARAJINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR...
SUNGURLU BARAJINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR...
SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜLER…
SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜLER…