SUNGURLU UZUN YILLAR SONRA SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR…

SUNGURLU UZUN YILLAR SONRA SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR…

SUNGURLU – Sungurlu’da uzun yıllar sonra şehir merkezindeki yollar sıcak asfalta kavuşuyor.

16 Ekim 2024 - 09:43 - Güncelleme: 16 Ekim 2024 - 09:46

Geçtiğimiz yıllarda alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan sonrasında ise beton dolgu ile üzeri kapatılan ana caddelerde sıcak asfalt çalışmaları başladı. Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından iki etap halinde yapılacağı belirtilen asfaltlama çalışmalarının ilk ayağında yanlış yapılan beton dolgular sökülerek yerine sıcak asfalt yamaları yapılmıştı.

Bugün itibarıyla 2. Etap asfaltlama çalışmalarına freze işlemi ile başlanıldı. Yeni serilecek olan asfaltın daha uzun ömürlü olması adına mevcut asfalt 3 cm kazınacak sonrasında ise sıcak asfalt döküm çalışmaları başlayacak. Yaklaşık olarak 20 gün içerisinde tamamlanması planlanan asfaltlama çalışmaları sonrası Alparslan Türkeş Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Lise Caddesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi ile TOKİ’ye kadar olan kısım çizgileriyle birlikte yapılarak halkımızın kullanımına sunulacak.

Belediye Başkanı Muhsin Dere, “Şehir merkezimizde, 2. etap sıcak asfalt çalışmalarımıza freze işlemi ile başlamış bulunuyoruz. Dökümü yapılacak asfaltın daha kullanışlı ve uzun ömürlü olması adına mevcut yollara freze işlemi uygulandıktan sonra, asfaltlama işlemimizi gerçekleştireceğiz. Sungurlu'muza hayırlı olsun.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜLER…
SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜLER…
SUNGURLU’NUN EFELERİ YİNE KAZANDI…
SUNGURLU’NUN EFELERİ YİNE KAZANDI…