“Sungurlu’yu güçlü yarınlara taşımak için geliyoruz”

“Sungurlu’yu güçlü yarınlara taşımak için geliyoruz”

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Behiç Akkaş, ‘Gücünü üyelerinden alan bir TSO olmak, Sungurlu’yu güçlü yarınlara taşımak için geliyoruz’ dedi.

12 Nisan 2018 - 09:42

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Behiç Akkaş, ‘Gücünü üyelerinden alan bir TSO olmak, Sungurlu’yu güçlü yarınlara taşımak için geliyoruz’ dedi.

TSO Başkan Adayı Behiç Akkaş, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçede esnafları ziyaret etti. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren TSO Başkan Adayı Behiç Akkaş, ilçe esnafını ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Esnafların büyük ilgi gösterdiği Behiç Akkaş ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti samimi bir havada gerçekleşti. Akkaş, “Esnafımızın bizlerden büyük beklentileri var ve bizlerde bu beklentileri inşallah yerine getireceğiz” dedi.

Ekip arkadaşlarıyla birlikte saha ziyaretleri ve çalışmalarının devam ettiğini, TSO üyelerine kendilerini anlattıklarını belirten Akkaş, “Nasıl bir TSO, nasıl bir Sungurlu hedeflediğimizi ve bunun için nasıl hazırlıklar yaptığımızı, üyelerimizin desteğine neden duyduğumuzu anlatıyoruz. Hedef ve projelerimizi ziyaretlerimiz esnasında üyelerimizle paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sungurlu’ya yeni bir vizyon katmak, Sungurlu’nun temel değerlerini referans alarak şehrimizi daha ileri seviyelere taşımak için aday olduklarını vurgulayan Akkaş, şöyle konuştu: “Amacımız Sungurlu’da birlikte nelerin değişebileceğini göstermek. Birlikte çalışma prensibini ortaya koyarak, somut kazanımlar elde etmek yönünde çalışmalarda bulunuyoruz. Bir değişimin başlangıcını, herkesin şahitlik edebileceği bir dönemi açmak istiyoruz. Hep birlikte bu şehri büyütebilirsek, yeni istihdam alanları yaratabilirsek kendimizi başarılı olmuş kabul edeceğiz.

TSO demek esnaf demek,  ticaret demek, ekonomi demektir. Bizim için önemli olan Sungurlu’da çalışan, Sungurlu’da yaşayan, Sungurlu’da kazanan, Sungurlu’da güçlenen insanlar.  Eğer biz hep beraber güçlenip ayağa kalkarsak Sungurlu ayağa kalkar. Sungurlu ayağa kalkarsa bölge ayağa kalkar, bölge ayağa kalkarsa ülkemiz ayağa kalkar. ‘Ben’ değil, ‘biz’ diyen bir TSO için geliyoruz. Gücünü üyelerinden alan bir TSO olmak, Sungurlu’yu güçlü yarınlara taşımak için geliyoruz. Örgütlü bir kurumsal yapı içerisinde üyelerimizin haklarını koruyan ve kollayan bir TSO için yola çıktık”

Kendisinin ve birlikte yola çıktığı arkadaşlarının, ticaretin içinde büyümüş ve tüm sektörlerin sorunlarını aktif yaşayan işadamları olduğunu dile getiren Behiç Akkaş, “Geçmişten gelen tecrübelerimiz ve gayretli çalışmalarımızla bütün sorunların çözülmesi ve sıkıntıların giderilmesi konusunda biz kendimize güveniyoruz. Tüm sektörlerin ihtiyaçları ve sorunlarının çözümü, ticaretin gelişmesi ve yön bulmasının sağlanması maksadıyla, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine şahsım ve çok değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte aday olduk. Yapacağınız tercih, teveccüh ve muhabbetinize talibiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN...
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ SUNGURLU’YA GELDİ...
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ SUNGURLU’YA GELDİ...