TEMSİLCİMİZİN FİLEDE RAKİPLERİ BELLİ OLDU

TEMSİLCİMİZİN FİLEDE RAKİPLERİ BELLİ OLDU

SUNGURLU - Sungurlu Belediyespor’un voleybolda ki rakipleri belli oldu. Çorum’u yıllardır olduğu gibi Sungurlu Belediyespor temsil edecek.

03 Ağustos 2024 - 10:59

2. Lig 3. Grupta mücadele edecek temsilcimizin rakipleri Anadolu Şahinspor, Ankara Barosu, Başkent Beşiktaşlılar, Maliye Voleybol, Tusaş, TVF Spor Lisesi ve Yedidağspor, Giresunspor, Kastamonu Yıldızlar Topluluğu, 1921 Orduspor ve Trabzon Dereköy Kartalspor oldu. Sezona 6 Ekim’de Ankara deplasmanında Yedidağspor maçıyla başlayacak olan Sungurlu Belediyespor, sırasıyla Anadolu Şahinspor, 1921 Orduspor, Maliye Voleybol, Ankara Barosu, Tusaş, Dereköy Kartalspor, Başkent Beşiktaşlılar, Giresunspor ve TVF Spor Lisesi ile karşılaşacak. Çift devreli lig statüsüne göre oynanacak maçlar sonunda, gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlarla en iyi dördüncü takım çeyrek finale yükselecek. Son 2 sırayı alan takımlar ise mahalli lige düşecek.

“SUNGURLU VOLEYBOL ŞEHRİ OLMUŞTUR”

Antrenör Mustafa Özdemir, “Sungurlu Belediye Spor Kulübü olarak Türkiye 2. Voleybol Ligi'nde 3. Grupta yerimizi aldık. Çok zorlu bir grupta ilimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil etmek için yoğun çalışmalara başladık. Hayırlı olsun. Voleybol da yıllardır ilimizi ve ilçemizi temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Düzenli projelerle, düzenli programlarla, hem altyapılar da oyuncu yetiştiriyoruz, hem profesyonel lig de takım kurup ilçemizin tanıtımını yapıyoruz. Sungurlu bir voleybol şehri olmuştur.” dedi.

Mustafa Özdemir, takıma her zaman destek veren Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Kulüp Başkanı Ahmet Haşim Özsaray ve kulüp yönetimine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN...
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ SUNGURLU’YA GELDİ...
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ SUNGURLU’YA GELDİ...