TEVFİK ODABAŞI GÜREŞ FEDERASYONUNA ADAY…

TEVFİK ODABAŞI GÜREŞ FEDERASYONUNA ADAY…

SUNGURLU - Türk güreşinin önemli isimlerinden biri olan Avrupa Şampiyonu Sungurlulu hemşehrimiz Tevfik Odabaşı, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığına aday oldu.

24 Ağustos 2024 - 11:21 - Güncelleme: 24 Ağustos 2024 - 11:26

Sungurlu’ya bağlı Türk Hacılarhanı köyü nüfusuna kayıtlı geçmişi başarılarla dolu Tevfik Odabaşı düzenlediği basın toplantısı ile Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığına adaylığını duyurdu.

Şeffaf bir yönetim tarzı ile Türk güreşini yönetmek için yola çıktıklarını ifade eden Başkan Adayı Tevfik Odabaşı, liyakatli antrenörleri göreve getirme sözü verdi. 8 yaşından beri Türk güreşinin içinde olduğunu söyleyen Odabaşı, “Güreşimizi kalkındırmak için yola çıktık. Yapılan istişareler neticesinde Güreş Federasyonu Başkanlığına aday oldum. Yakın zamanda yapılması planlanan Türkiye Güreş Federasyonu genel kurul toplantısında desteklerinizi bekler en içten saygılarımı sunarım.” dedi.

Spora ve sporcuya her zaman destek veren Tevfik Odabaşı, “Neredeyse her ferdin güreş yaptığı bir aileden gelmekteyim. Küçük yaşlarda başladığım güreş branşında uzun yıllar, sporculuk, antrenörlük ve yöneticilik görevlerinde bulundum. Şimdiye kadar elde ettiğim maddi ve manevi kazançları güreşçi olmaktan kaynaklandığının bilincindeyim.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
“HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK BİR SUNGURLU İÇİN...
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ SUNGURLU’YA GELDİ...
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ SUNGURLU’YA GELDİ...