TSO Başkanı Behiç Akkaş tebrikleri kabul ediyor

TSO Başkanı Behiç Akkaş tebrikleri kabul ediyor

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığına seçilen Behiç Akkaş, tebrikleri kabul ediyor.

03 Mayıs 2018 - 10:08 - Güncelleme: 24 Mayıs 2018 - 13:48

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığına seçilen Behiç Akkaş, tebrikleri kabul ediyor.

Görevine başladığı ilk gün toplumun her kesiminden çok sayıda kişiyi makamında ağırlayan Behiç Akkaş, vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakaya layık olmak için çalışacaklarını ifade etti.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinin büyük sorumluluk isteyen bir görev olduğunu belirten Akkaş, “Bizi bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ediyoruz. Sungurlu’ya, Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine hizmetin en iyisini sunmak için bu yola çıktık. Herkese, her kesime eşit mesafede olacağız. Asli görevimiz ticaret erbaplarının sorunlarını asgariye indirmektir. Sungurlu’yu hak ettiği yere getirmek için yola çıktığımız arkadaşlarımızla yapılması gerekeni yapacağız.

Gerek telefonla arayan, gerekse zahmet edip buraya kadar gelenlere ayrıca teşekkür ediyorum. Vatandaşların göstermiş oldukları ilgi ve alaka bizlere büyük bir moral olmaktadır” diye konuştu.

Ziyarete gelenler:

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Aziz Sarüce ile Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Salih Kubatoğlu, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Adnan Çağlıoğlu, Yenihayat Mahallesi Muhtarı Erdoğan Okcan, Hacettepe Mahallesi Muhtarı Osman Yılmaz, Fatih Mahallesi Osman Ekri, 
Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Dağtaş, Örnekevler Mahallesi Muhtarı Şahin Durusulu, 
Bahçelievler Mahallesi Rafet Sarıyerli ve Başpınar Mahallesi İdris Akyüz.

AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Ali Osman Kıyak, Ünsal Eczanesi sahibi Bekir Sami Ünsal, Hilal Plastik sahibi Osman Yelmen ve İbrahim Çırakoğlu .

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Tök, Alaattin Gökkaya, Yaşar Bağlıca, Ali Sertkaya, Mehmet Tekce, Mehmet Köseoğlu.

AK Parti önceki İlçe Başkanlarından Mustafa Lafcı, Sıddık Kayış, Ali Osman Kelepircioğlu, Muzaffer Altun, Durmuş Sarıerik.

Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı, Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Erdal Kolaylı ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu ile yönetim kurulu üyeleri Eyüp Çuhacı, Mutlu Aşut, Koray Kamazoğlu, Serdar Keçelioğlu, Ömer Uzan, Genel  Sekreter Osman Karaman.

İlçe esnaflarından Ahmet Özsaray, Murat Panlıoğlu, Rafet Yelmenoğlu, Dursun Begit, Erhan Özhan, Sedat Akay, Necati İşbakan, Murat Tanrıverdioğlu, 
Osman Erayhan, Mehmet Erdoğan.

İlçe esnaflarından Mustafa Güneş, Yüksel Mert, İdris Memiş, İbrahim Nogay, Yasin Karaağaç, Kazım Tufan, Adem Karakoç, Salih Kalınsazlıoğlu.

Şan-et Sahibi İsmail Şahin.

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Kayer, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hacı Karatekin, 11. Nolu Minibüscüler Kooperatifi Başkanı
Hüsnü Kayalp.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KAYMAKAM KIBRIS GAZİLERİNİ AĞIRLADI…
KAYMAKAM KIBRIS GAZİLERİNİ AĞIRLADI…
KUR’AN KURSU İÇİN 50 BİN LİRA BAĞIŞLADI...
KUR’AN KURSU İÇİN 50 BİN LİRA BAĞIŞLADI...