“Var ol Türkiyem”

“Var ol Türkiyem”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Gellerli, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

15 Mayıs 2018 - 17:23

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Gellerli, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Muzaffer Gellerli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Evet on bir ayın sultanı Ramazan ayına başlamış bulunuyoruz. Allah edeceğimiz dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin

Bu Ramazan ayı ülkemiz için çok hareketli geçeceğe benziyor. Zaman kimin haklı kimin haksız olacağını gösterecektir. Geçmişte olduğu gibi karanlık emeller hiç bir zaman kötü emellerinden vazgeçmiyor. Ülkemiz şu an seçim sürecine girmiş bulunuyor bunu fırsat bilen şer odakları şimdiden planlarını birer birer hazırlıyorlar. Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli bunların tüm oyunlarını bir daha bozdu halkın önüne cumhur ittifakı dedi ne yapacaklarını şaşırdılar neye uğradığını bilemediler kısacası kördüğüm oldular. Ekonomimizin kötü olduğunu halkımızı endişeye düşürmek için dış devletler adede bir birbiriyle yarışıyorlar. Şu an içteki bunu fırsat bilen dış kaynaklı siyasilerde bunlara ne yazıktır ki onların oyuncağı oluyorlar. Bu memleket Türkiye Cumhuriyetidir burada yaşayan memleket seven insanlar bu tuzağa asla düşmeyeceklerdir. Bunların planlarını Türk halkı bozacaktır.

Memleketimizi kuşatmaya çalışan hainler FETO, DEAŞ, PKK’sı bu seçimleri fırsat bilip geçmişin intikamını almaya çalışacaklardır. Türk milleti hür iradesini sandığa yansıtıp bunların hepsinin hevesini kursaklarında bırakacaktır.  İşte bende naçiz hane bir kardeşiniz olarak taşın altına kafamı koyarak gazi mecliste yerimi alabilmek için MHP den Çorum milletvekili aday adayı müracaatımı yaptım. Bir işçi kardeşiniz olarak tabanım, tabanın ta kendisiyim. Halkımızın dün olduğu gibi bugünde asla içinden ayrılmadım. Halkın sesi olmak için bende varım dedim. Rabbim izin verirse sizleri en iyi şekilde temsil edeceğimden kuşkunuz olmasın. 24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri yapılacaktır. Bu seçimin vatanımıza milletimize özellikle çorum, diğer ilçelerimize ve Sungurlumuza hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Bu mübarek ayda Allah’tan dileğimiz bu mukaddes ayın gelişini tüm insanlık için ve özellikle zulüm altında olan başta Kudüs ve İslam beldelerinde yeni güzelliklerin yaşanmasına vesile kılar. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimin on bir ayın sultanı olan Mübarek Ramazanlarını tebrik ediyor barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.

Ne mutlu Türküm diyene!”                    

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KAYMAKAM KIBRIS GAZİLERİNİ AĞIRLADI…
KAYMAKAM KIBRIS GAZİLERİNİ AĞIRLADI…
KUR’AN KURSU İÇİN 50 BİN LİRA BAĞIŞLADI...
KUR’AN KURSU İÇİN 50 BİN LİRA BAĞIŞLADI...