YUSUF AHLATCI, “NUH BAŞKAN AŞKLA VE ŞEVKLE ÇALIŞTI”

YUSUF AHLATCI, “NUH BAŞKAN AŞKLA VE ŞEVKLE ÇALIŞTI”

SUNGURLU - AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Nuh Aluç’un göreve geldiği andan itibaren aşkla ve şevkle çalıştığını söyledi.

19 Ekim 2024 - 16:22

Partilerinin 8. Olağan İlçe Kongresine katılmak üzere Sungurlu’ya gelen Milletvekili Yusuf Ahlatcı, partililerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Ahlatcı, “Havası sert, ama insanı mert Anadolu’nun bağrında yiğitlerin yaşadığı Sungurlu’muzdayız. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk ve şeref duymaktayım. Bugün burada demokrasimizin düğünü dediğimiz, bayramı dediğimiz AK Parti teşkilatlarımızın düğünü bayramı olan kongre için bir aradayız. Şu coşkulu kalabalık ve ortam birlik ve beraberlik görüntüsü de bizleri ziyadesiyle mutlu etmekte. Birlik beraberlik derken niye bunu üzerinde durmalıyız.

İSRAİL DENİLEN TERÖRİST DEVLET

Çevremizde İslam düşmanları, millet düşmanlarının neler yaptıklarını görüyorsunuz. Bugün İsrail denilen terörist devlet, 40 bini aşkın insanı sırf Müslüman oldukları için acımasızca şehit etti. 17 binden fazla günahsız çocuğu şehit etti. Bu mücadele öldürmekle, şehit etmekle bitecek bir mücadele değil. Şimdi biz ülkemizde al bayrağımızın altında huzur ve güven içerisinde kongrelerimizi yapıyoruz. İşte bunun kıymetini hep beraber bilelim. Peki bunu bize sağlayan kim, bunun en büyük mimarı yüzlerine karşı ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyen Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz bu birlik beraberliği onun teşkilatlarında Sungurlu’muzda, Çorum’umuzda ve Türkiye’mizin her yerinde göstereceğiz.

O YİĞİT ADAMIN ARKASINDA DİMDİK DURACAĞIZ

O yiğit adamın arkasında dimdik duracağız. Ve nitekim Sungurlu’muz dimdik durdu. Sungurlu halkımıza ve teşkilatımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Nuh Başkan göreve geldiği günden beri teşkilat bilinci içerisinde gerekli her şeyi, aşkla, şevkle Cumhurbaşkanımıza layık olabilmek adına yaptı. Huzurlarınızda kendisine de büyük bir alkış rica ediyorum. Şimdi biz teşkilatı olarak bu büyük lidere Sungurlu olarak layık olduğumuzu göstereceğiz. Birlik içerisinde, beraberlik ve kardeşlik içerisinde kongremizi gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MUHTARLAR ATA'NIN HUZURUNDA…
MUHTARLAR ATA'NIN HUZURUNDA…
İLÇENİN GİRİŞİNE YENİ ‘SUNGURLU’ YAZISI…
İLÇENİN GİRİŞİNE YENİ ‘SUNGURLU’ YAZISI…